fbpx
Consilier Dezvoltare Personala

Dintotdeauna mi-am dorit să ajut oamenii

Știu ce înseamnă să fii în impas, pentru că și eu am fost de câteva ori: când mi-am ales facultatea, când am plecat să studiez în străinătate sau când am decis să-mi deschid propria afacere.

Am avut însă norocul să găsesc oameni care m-au ajutat să-mi pun ordine în gânduri, să aleg varianta cea mai bună sau, când a fost cazul, să pun capăt unor proiecte.

Dorința de a mă cunoaște mai bine, de a evolua pe plan personal și profesional m-a purtat în multe locuri. Am studiat în străinătate (Politică internațională la King’s College London) și România (masterat în Administrarea și Dezvoltarea Resurselor Umane la Universitatea din București), am parcurs specializări și cursuri de psihologie, economie comportamentală, public speaking și marketing.

Din toate am ales cele mai practice metode de depășire a obstacolelor în viața personală și profesională.

De ce fac ceea ce fac?
Cred cu tărie că lumea ar fi un loc mult mai bun dacă toți ne-am găsi un job la intersecția dintre ce ne place și la ce ne pricepem. 
Pentru unii acest lucru este ușor; alții au nevoie de mai mult timp pentru a explora.

Activitățile Ginger Time au fost construite pentru cei care au nevoie de claritate. Fresh ca ghimbirul care ne dă numele, bazate pe principii practice, ele sunt exerciții de autocunoaștere concepute pentru a debloca, a energiza și a oferi o perspectivă nouă.

Fiecare carieră reprezintă o lume aparte și fiecare om are modul său de a ajunge la destinație.  Pentru mine a fost un privilegiu să-i însoțesc pe toți clienții mei în această călătorie. Va fi un privilegiu să te însoțesc și pe tine.

error: Continut protejat!