fbpx
Ginger Time Title BKG

About

Mă numesc Andreea Petre și sunt
Consilier de Dezvoltare Personală și Vocațională

Consiliere individuala Andreea-Petre-Ginger-Time

Dintotdeauna mi-am dorit două lucruri: să am afacerea mea și să ajut oameni. Din fericire, am găsit o modalitate prin care să le combin, și așa s-a născut Ginger Time.

La fel ca și tine, și eu am fost uneori în impas de-a lungul vieții – când a trebuit să îmi aleg facultatea, când am plecat să studiez în străinătate, când am luat decizia de a-mi deschide propriul meu business.

Am avut norocul să găsesc mentori care m-au ajutat să evoluez în direcțiile în care mi-am dorit – m-au ajutat să-mi fac singură ordine în gânduri, să determin cu ușurință care este cea mai bună alegere pentru mine și când este cazul să mă opresc dintr-o activitate care nu-mi mai este favorabilă.

Asta vreau să îți ofer și ție: claritate.

Consiliere Individuala

„Andreea este cea mai dedicată persoană. Iubește ceea ce face mai presus de orice, își alocă și își dedică timpul idealurilor și țelurilor sale astfel încât să poată face o treaba de cea mai înaltă calitate. Iubește oamenii și comunicarea cu ei, ceea ce, din punctul meu de vedere, este cel mai important.”

Andreea, 25 de ani

Consiliere Individuala

„Andreea este o persoana sinceră, mereu deschisă și atentă. Din interacțiunea cu ea ies cu o energie caldă care mă face sa mă simt bine și mă deschid unor soluții pe care nu le-am mai avut în vedere. Soluții practice și simple pe care mă simt motivată să le aplic.”

Ana, 36 de ani

Consiliere Individuala

„Atentă la nevoile mele până la cele mai mici detalii, Andreea mă liniștea foarte ușor cu metafore și exerciții de pus în practică, perfect alese pentru fiecare situație. Cu firea ei calmă, rațională, dar și empatică, a reușit să mă scoată din teama de necunoscut, astfel încât să mă pot îndrepta cu încredere spre un viitor conturat de dorințele sufletului meu.”

Mădălina, 21 de ani

Consiliere Individuala

„Andreea este foarte dedicată în ceea ce face, nu se lasă pană nu-i iese ce și-a propus. Îi pasă cu adevărat de cei din jur și nu se dă în lături de la a ajuta cu tot ce poate.”

Cristina, 26 de ani

Consiliere Individuala

„Îmi doream din copilărie să îmi încep propriul business, însă nu credeam că am calitățile sau abilitățile necesare pentru a-mi asuma atâta responsabilitate. După discuțiile cu Andreea, mi-am dat seama că cea mai mare problemă a mea era încrederea de sine. În rest, aveam tot ce-mi trebuia.”

Marian, 32 de ani

Consiliere Individuala

„Credeam că vreau să îmi schimb cariera, să plec din țară, să o iau de la capăt. Mi-am dat seama, după discuțiile cu Andreea, că problema era cu totul alta – de fapt, eram nefericită în alte aspecte ale vieții, și mă răzbunam la locul de muncă. Este extraordinar să poți să „îți faci curățenie în gânduri”.

Petronela, 28 de ani

Am trecut prin multiple tipuri de școli și am învățat o multitudine de tehnici practice prin care, împreună, putem depăși orice obstacol pe care îl întâmpini în viața ta. Concret, drumul meu educațional a fost următorul:

Facultate absolvită 2013-2016: International Politics la universitatea King’s College London

Master absolvit 2016-2018: Administrarea și Dezvoltarea Resurselor Umane – Universitatea București

Extra cursuri în perioada 2015- 2019:

  • Certificare de Formator;
  • Certificare de Consilier pentru dezvoltare personală și vocațională;
  • Cursuri de psihologie;
  • Cursuri de dicție și voice-over;
  • Curs public speaking;
  • Curs marketing și social media;
  • Cursuri bune maniere.
AM CĂUTAT ÎN LUNG ȘI-N LAT PENTRU A MĂ CUNOAȘTE MAI BINE, A MĂ ÎNȚELEGE ȘI A EVOLUA PERSONAL ȘI PROFESIONAL. DE ACEEA, TOATE ACTIVITĂȚILE GINGER TIME MERG PE ACELAȘI PRINCIPIU – DE EXERCIȚII, LUCRU PRACTIC, CUNOAȘTERE DE SINE ÎN CONTEXT PRAGMATIC.

Joburi, decizii majore de viață, evoluție personală.
Răspunsurile sunt în tine – eu sunt aici doar ca să te ajut să le identifici.

Scrie-mi acum și hai să vedem cum viața ta se poate transforma
din bună în extraordinară!

Poți fi la curent cu noutățile Ginger Time

Dacă vrei sa știi care sunt datele atelierelor, promoțiile sau pachetele speciale, vino pe pagina noastră de Facebook

Andreea-Petre-Ginger-Time-FB-Grup
error: Continut protejat!