fbpx

atelier
self esteem

Cum ar arăta viața ta dacă nu ți-ar fi frică să faci tot ce-ți dorești? Ai avea cariera de vis? Ai avea relația de dragoste la care visezi? Câte lucruri extraordinare te așteaptă, oare, în afara zonei de confort?

Adevărul este că majoritatea oamenilor nu trăiesc viața la maxim. Dacă vorbești cu 10 oameni din jurul tău, vei observa că mulți dintre ei se complac în meserii, situații și relații care nu le sunt prielnice. Însă un lucru și mai interesant poți observa făcând acest exercițiu – câți dintre ei ar putea mai mult.

Experiența mea de consilier de dezvoltare personală și vocațională mi-a demonstrat un adevăr fundamental: nu este vorba că nu poți face ceva, ci că nu crezi că poți face ceva. Iar aici vine vorba despre self-esteem, sau despre valoarea pe care tu consideri că o ai.

În orice arie din viața ta, poți aduce schimbări fundamentale, atâta timp cât crezi în tine. Cât de fain ar fi să îți vină o idee, iar fără anxietăți, griji sau frici să o și pui în practică.

Asta facem la Atelierul de Self-Esteem @Ginger Time. Învățăm cum să ne vedem cu adevărat – cu calitățile noastre, abilitățile și valorile de care dispunem. Învățăm să lăsăm vocile negative să-și vadă de bârfele lor, în timp ce noi ne trăim viața la adevărata valoare.

Self Esteem Andreea Petre Ginger Time

Pe scurt, învățăm sa facem corect un portret al problemelor și soluțiilor cu instrumente necesare pentru noi, dar și să identificăm anumite problemele exterioare (de exemplu, oameni care ne fac sa ne simțim vinovați, contexte problematice etc.) pentru a înțelege ce opțiuni avem.

Concret, în cele 3 ore de la Atelierul de Self-Esteem, vom:
  Înțelege care sunt ariile din viața noastră care ne nemulțumesc
  Învăța să identificăm corect emoțiile pe care le simțim și cum să le gestionăm
  Vedea cum să ne autoevaluăm corect
  Vom înțelege care sunt persoanele sau contextele toxice din viața noastră, cât și cum să ne distanțam cu ușurință de ele

La final, vei ști exact

Consiliere sau psioterapie Ginger Time Andreea Petre
Să îți găsești motivația pentru a face o schimbare
program time management
Să ai o postură mai încrezătoare, mai impunătoare
Consiliere Cariera Adolescenti
Să practici auto-observarea
Ginger Time Andreea Petre Logo-Mark-Round_Green
Să fii asertiv și să contraataci inteligent

Acum, spune-mi, ce-ți este mai frică: să schimbi ce nu funcționează, sau să rămâi la fel?

Dacă pare mai neplăcută cea din urmă, înscrie-te acum la Atelierul de Self-Esteem!

Aboneaza-te la Newsletter si fii la curent cu noutatile


error: Continut protejat!