fbpx

consiliere individuala

Ce se întâmplă mai exact la consiliere individuală?

După o ședință inițială în care ne cunoaștem și înțelegem care este provocarea cu care te confrunți, trecem la treabă. Așa cum spuneam mai sus, răspunsul este deja în tine. Așa că tot ce ne rămâne e să dăm la o parte aspectele din viața ta care îți încețoșează privirea.

Frici personale, anxietăți profesionale, gânduri că nu meriți ce e mai bun, lipsă de organizare sau de motivație. Învățăm să lăsăm gândurile nefolositoare la o parte pentru a vedea ce ne interesează de fapt: care este adevărata provocare și care sunt pașii pe care trebuie să îi implementăm ca să trecem peste ea.

Atenție! Consilierea personală nu este doar o ocazie să stăm la discuții. „Experiența precedă informația”, așa că vom lucra, practic, folosind metode pe care le poți implementa acum ca să evoluezi. Stai liniștit – nu vom face nimic cu care nu te simți confortabil. Dar vom avea grijă ca în urma ședințelor de consiliere să vezi schimbări reale.

Consiliere individuala Andreea Petre Ginger Time

Ce spun clientii mei

Consiliere Individuala

„Andreea este cea mai dedicată persoană. Iubește ceea ce face mai presus de orice, își alocă și își dedică timpul idealurilor și țelurilor sale astfel încât să poată face o treaba de cea mai înaltă calitate. Iubește oamenii și comunicarea cu ei, ceea ce, din punctul meu de vedere, este cel mai important.”

Andreea, 25 de ani

Consiliere Individuala

„Andreea este o persoana sinceră, mereu deschisă și atentă. Din interacțiunea cu ea ies cu o energie caldă care mă face sa mă simt bine și mă deschid unor soluții pe care nu le-am mai avut în vedere. Soluții practice și simple pe care mă simt motivată să le aplic.”

Ana, 36 de ani

Consiliere Individuala

„Atentă la nevoile mele până la cele mai mici detalii, Andreea mă liniștea foarte ușor cu metafore și exerciții de pus în practică, perfect alese pentru fiecare situație. Cu firea ei calmă, rațională, dar și empatică, a reușit să mă scoată din teama de necunoscut, astfel încât să mă pot îndrepta cu încredere spre un viitor conturat de dorințele sufletului meu.”

Mădălina, 21 de ani

Consiliere Individuala

„Andreea este foarte dedicată în ceea ce face, nu se lasă pană nu-i iese ce și-a propus. Îi pasă cu adevărat de cei din jur și nu se dă în lături de la a ajuta cu tot ce poate.”

Cristina, 26 de ani

Consiliere Individuala

„Îmi doream din copilărie să îmi încep propriul business, însă nu credeam că am calitățile sau abilitățile necesare pentru a-mi asuma atâta responsabilitate. După discuțiile cu Andreea, mi-am dat seama că cea mai mare problemă a mea era încrederea de sine. În rest, aveam tot ce-mi trebuia.”

Marian, 32 de ani

Consiliere Individuala

„Credeam că vreau să îmi schimb cariera, să plec din țară, să o iau de la capăt. Mi-am dat seama, după discuțiile cu Andreea, că problema era cu totul alta – de fapt, eram nefericită în alte aspecte ale vieții, și mă răzbunam la locul de muncă. Este extraordinar să poți să „îți faci curățenie în gânduri”.

Petronela, 28 de ani

Pentru cine este consilierea individuală?

Consilierea individuală este pentru oameni care sunt pregătiți să își schimbe viața. Care se simt blocați la răscruce de drumuri, care știu că există o viață mai bună pentru ei, dar care nu știu încotro s-o ia. Este pentru oameni care s-au săturat să aștepte și sunt pregătiți să acționeze.
Concret, consilierea individuală este pentru: 
  Cei care au terminat facultatea, însă nu știu ce opțiuni profesionale au;
  Cei care poate au fost împinși de părinți/familie/societate să meargă pe o anumită cale, iar acum se simt confuzi în legătură cu ce pot face, sau cu ce își doresc;
  Cei care nu știu ce facultate să aleagă, dacă să rămână în țară sau să studieze în străinătate;
  Studenți / angajați care vor un business al lor, dar care nu știu ce înseamnă tot acest proces, care nu știu ce business să aleagă, sau care nu au curajul de a porni pe această cale;
  Oameni ambițioși dar nesiguri pe ei, care vor sa aibă mai multă încredere, care vor să își înțeleagă mai bine dorințele și punctele forte pentru viață personala mai plină;
  Oameni care își doresc să își dezvolte abilități practice (imagine personală, prezentare, dicție, public speaking, bune maniere) pentru a se putea descurca mai ușor în fața obstacolelor ce țin de stima de sine.

Așteptări și planuri în timp

N-aș fi un consilier adevărat dacă nu aș discuta cu tine despre așteptări și timeline.
Din experiența mea, e nevoie de minim 4 ședințe de consiliere ca să înțelegem care este problema și pentru a începe un demers practic înspre a o rezolva. În medie, 2-3 luni sunt necesare pentru a termina întreg procesul de consiliere, ce include discuții, exerciții, teme pentru acasă și planuri practice pentru viitor.

Desigur, dacă dorința ta este să cucerești lumea, e posibil să avem nevoie de mai mult timp. Depinde foarte mult de cât de convins ești de ceea ce vrei și cât de mult ești dispus să muncești pentru asta. Dacă tu vii cu o dorință puternică, eu mă ocup de restul. 🙂

Aboneaza-te la Newsletter si fii la curent cu noutatile


error: Continut protejat!