fbpx

consiliere individuală

Cei isteți vor să transforme lumea.
Cei înțelepți vor să se transforme pe ei înșiși.

Consiliere sau psioterapie Ginger Time Andreea Petre Ai terminat facultatea dar nu știi ce opțiuni profesionale ai?

Consiliere sau psioterapie Ginger Time Andreea Petre Nici n-ai început-o, dar deja ți-e greu să alegi una?

Consiliere sau psioterapie Ginger Time Andreea Petre Ai fost împins de viață pe un anumit drum și acum nu-ți e clar ce-ți dorești cu adevărat?

Consiliere sau psioterapie Ginger Time Andreea Petre Vrei să devii antreprenor dar nu știi ce presupune acest proces?

Consiliere sau psioterapie Ginger Time Andreea Petre Poate dorești să capeți mai multă încredere în carieră și să-ți folosești mai bine punctele forte?

Consiliere sau psioterapie Ginger Time Andreea Petre Sau să-ți îmbunătățești anumite aspecte ce țin de imaginea personală, public speaking sau bune maniere?

Consiliere individuala Andreea Petre Ginger Time

Pentru cine este consilierea individuală?

Consilierea individuală este pentru toți cei ce vor să-și schimbe viața în bine, dar care nu știu încotro s-o ia. Oameni ca tine, care simt că există ceva mai bun pentru ei, dar sunt blocați la răscruce de drumuri. Toate răspunsurile sunt deja în tine, trebuie doar să dăm la o parte ce nu te ajută: anxietăți personale și profesionale, gânduri negative, lipsă de motivație sau de organizare, tergiversare cronică.

Cum vom proceda

După o ședință inițială gratuită în care ne vom cunoaște și vom începe să înțelegem care sunt provocările cu care te confrunți, vom construi un program personalizat în urma căruia să poți vedea schimbări reale.

Putem combina diferite abordări, în funcțiile de direcțiile în care vrei să lucrezi. Pentru o reașezare a vieții pe principii mai sănătoase și mai benefice, putem folosi metoda Kaizen.

Dacă ai nevoie mai ales de sfaturi profesionale, ne vom concentra pe consiliere vocațională.  Pentru probleme cu amânarea cronică, vom include strategii din programul Anti-tergiversare.

Pentru îmbunătățirea punctuală a unor anumite abilități de viață, putem lucra pe partea de bune maniere, stimă de sine sau managementul timpului.

Cât timp durează tot procesul?

De obicei, este nevoie de 4 ședințe pentru a avea o imagine completă a obstacolelor cu care te confrunți. În medie sunt necesare 2-3 luni pentru a finaliza procesul de consiliere, însă în funcție de nevoile și obiectivele fiecăruia, durata procesului poate varia. Acesta va include, pe lângă discuțiile și exercițiile din timpul ședințelor, teme pentru acasă și planuri practice pentru viitor.

Ești deja pe drumul cel bun!

Oricât de incert ar părea viitorul, dacă te afli aici înseamnă că ai realizat ceva foarte important: lucrurile pe care nu le schimbi sfârșesc prin a te schimba. Ești pregătit să faci unul dintre cele mai curajoase lucruri pe care le poate face un om și să-ți iei soarta în propriile mâini? Succesul depinde de cât ești de motivat: tu trebuie să vii doar cu convingerea, eu mă ocup de restul.
pe lângă discuțiile și exercițiile din timpul ședințelor, teme pentru acasă și planuri practice pentru viitor.
consiliere cariera adolescenti

Ai dori să explorezi aspecte legate de dezvoltarea personală într-un format diferit? Aruncă o privire la atelierele noastre de Self Esteem și Bune Maniere!

Consiliere sau psioterapie Ginger Time Andreea Petre

Ține legătura cu noi, dar și cu tine, abonându-te la Newsletter.

Îți vom trimite periodic noutăți și resurse interesante de dezvoltare personală și promitem că n-o să fim pisălogi.


error: Continut protejat!