fbpx
Ginger Time Title BKG

Cum lucrez

Stiu ca ai o multime de intrebari,
iar eu sunt gata sa iti raspund la toate!

Care este diferența dintre consiliere și psihoterapie?

Consilierul se concentrează pe soluții, pe îmbunătățirea performantelor și dezvoltarea potențialului. Psihoterapia abordează problemele din perspectiva trecutului, se concentrează pe diagnosticarea lor și pe procesul vindecării.

Cum și unde se organizează sesiunile de consiliere?

Sesiunile pot avea loc la adresa noastră (Calea Victoriei) sau în alt loc stabilit în prealabil. La nevoie, le putem face și telefonic sau online.

Cum mă pot înscrie la o sesiune de consiliere sau la unul dintre workshop-urile în desfășurare?

Te poți înscrie prin orice metodă preferi, accesând pagina de Contact. Nu uita că toate noutățile legate de ateliere, promoții și evenimente speciale sunt anunțate pe pagina noastră de Facebook – dă-ne un like acum, ca să fii mereu la curent!

Pot oferi un pachet cu sesiuni de consiliere/workshop cadou?

Absolut! Iar dacă îmi spui că vrei sa faci un astfel de cadou, voi avea grijă să îl și “împachetăm” digital pe măsură. 🙂

Cum pot plăti?

În contul bancar al firmei, afișat pe pagina Contact.

Am nevoie să mă pregătesc în vreun fel pentru consiliere?

Nu, doar să ai o atitudine deschisă. 🙂

Îmi place tot ce văd pe site. Mai există și alte workshop-uri sau activități la care pot participa sau pe care sa le urmăresc?

Pregătesc o serie de ateliere foarte creative, alături de colaboratorii mei. Temele abordate vor fi, printre altele: dezvoltare personală, creativitate, branding și degustări de tot felul. Intră acum pe Facebook dă-ne like la pagina – acolo vom posta toate noutățile.

Cum îl pot întâlni pe Willy?

Dacă ne va permite contextul, putem face aranjamentele necesare. 🙂

Aboneaza-te la Newsletter si fii la curent cu noutatile


error: Continut protejat!